Spiegelbeeld

Spiegelbeeld Magazine

Spiegelbeeld: bewustwording over de spirituele wereld om ons heen

Ben je op zoek naar een onafhankelijk spiritueel tijdschrift boordevol nuttige en interessante informatie over de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, voeding en gezondheid en meer? Spiegelbeeld is een spiritueel magazine dat iedere maand verschijnt. Verrijk je leven, sluit een abonnement af en word iedere maand verrast met boeiende en leerzame artikelen, rubrieken en interviews over de spirituele wereld om ons heen. Je sluit al een abonnement voor spiritueel tijdschrift Spiegelbeeld voor €60,- per jaar!

Een spiritueel tijdschrift met oog op een harmonieuze wereld

Het is ons doel om met behulp van ons spirituele magazine mensen op een breed vlak te informeren over onderwerpen die iedereen aangaan. Bewustwording staat hierbij centraal. Op originele wijze nemen wij je mee in thema’s als voeding, gezondheid en spiritualiteit. Alles hangt met elkaar samen.

Ontdek de samenhang tussen belangrijke thema’s

Ben jij je bewust van de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij en mens en kosmos? Als je hier graag meer over te weten komt, is een abonnement op spiritueel magazine Spiegelbeeld een verrijking. Graag vertellen we je iedere maand over de bovengenoemde thema’s en hoe wij samen bijdragen aan een harmonieuze(re) wereld.

Sluit een abonnement af

Sluit een jaarabonnement van €60,- af en ontvang 11 keer per jaar ons spirituele magazine met diverse artikelen en verschillende vaste rubrieken over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap. Liever eerst een proefabonnement afsluiten? Dan geniet je 3 maanden lang van ons tijdschrift voor €15,-!


Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op LinkedIn

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 6,25. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 60,00 en een proefabonnement à 3 stuks € 15,00.

O.a. verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera

Deze uitgave bevat onder meer... 

Van ziek zijn word je beter 

Ellen Scheffer --- Ziekte hoort bij het menszijn. Vrijwel iedereen krijgt er vroeg of laat weleens mee te maken. Bezie het dan niet als willekeur of aanleg voor een ziekte, maar bezie het eens als onderdeel van je zielsplan, ook wanneer er sprake is van een chronische ziekte. Door de beperking van een ziekte, zou je ziel namelijk graag iets willen leren.  

 

Meditatie als het paard van Troje   

Peter Wilms --- Toen Troje (ons ego) voor de Grieken (ons hogere zelf) niet te veroveren bleek van buitenaf, verzonnen de Grieken een list. Ze maakten een paard dat ze volstopten met soldaten (meditatie-oefeningen). Dit paard mocht Troje binnenkomen. De soldaten (meditaties) versloegen Troje (het ego) toen van binnenuit.

Muziek zonder noten en de weg naar binnen...

Paul Vens --- Lang voordat ik naar de radio luisterde, waren er al klanken en beelden in mijn wereld. In de tuin van mijn ouders vond en hoorde ik als klein jochie in de regen spannende landschapjes onder de grote rabarberbladeren. Klanken en beelden vertalen zich in mijn nog steeds naar melodieën.  

Luisterkind is samenwerken in het kwadraat

Diana Hendriks-van Beaumont --- Pas wanneer we ieder mens gaan zien als een persoon die op elke willekeurige vraag zelf het antwoord heeft, kunnen we die mens helpen op zijn of haar levenspad. Luisterkindwerkers kijken en werken vanuit dit perspectief. Samenwerken is hierbij het sleutelwoord.    

Je bent alleen maar liefde 

Ad de Vries --- Wij mensen willen hier op aarde afdoende ervaren dat we pure liefdeswezens zijn. Geestelijk is die liefde al in ons aanwezig. Onze diepste wens is om die liefde ook in ons dagelijks leven te ervaren, in de wereld van de dualiteit.        

 

En verder 

Hans Moolenburgh --- "Sterke vermindering van onze natuurlijke weerstand als gevolg van massavaccinaties" 

Willemein Poot --- "MeToo, of Get a life, girls!"

Juglen Zwaan --- "Eieren en cholesterol"

Melissa Snelleman --- "Stichting AAP, een groot hart voor dieren"

Yasmin Verschure --- "De ommekeer" 

Conny Coppen & Ysbrand Pool --- "Transitie naar een nieuwe tijd" 

Archief

In de loop van vijfentwintig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Ook interessant
advertentie tijdschrift
bewustzijn magazine
advertentie magazine

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 2000 winkels. Een los exemplaar kost € 6,25. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 60,00 voor abonnees binnen Nederland en België, € 95,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 15,00. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 040-2220418.