Spiegelbeeld

Spiegelbeeld Magazine

HERFST-ACTIE

Spiegelbeeld ligt in de winkel, in Nederland en België. Maar online bestellen kan deze maand met minimale verzendkosten:  

1x NOVEMBER voor € 7,50 i.p.v. onze gangbare prijs van € 9,95 (= 6,25 + 1,25 verzendkosten). 

Of bestel november met een, twee of drie voorgaande uitgaven erbij voor respectievelijk € 13,00, € 16,75 of € 20,00

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw adresgegevens en geef aan welke uitgaven u wenst te ontvangen. 

 


Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op LinkedIn

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 6,25. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 65,00 en een proefabonnement à 3 stuks € 17,50.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera

Deze uitgave bevat onder meer... 

Vrije, schone en onbeperkte energie...

Marijn Kruitwagen --- De in 1943 overleden ingenieur Nikola Tesla heeft als bijnaam 'vader van de vrije energie' gekregen. Tesla experimenteerde met enorme apparaten in de hoop energie uit de ionosfeer af te kunnen tappen. Hij wilde bovendien dat iedereen op aarde gratis tot die energie toegang zou kunnen hebben.

Covid = Nanodeeltjes luchtvervuiling

Dick van Nieuwkoop --- De WHO heeft de grenswaarden van zes luchtverontreinigende stoffen verlaagd. Maar we moeten niet verwachten dat dit de lucht schoner zal maken. Nee, we kunnen eerder verwachten dat dit vervuilers zal aanzetten om gewoon met nog kleinere deeltjes de lucht te gaan vervuilen.  

Kindervaccinaties ontstoren

Karin Janssen --- Klachten die na vaccinaties kunnen optreden worden geschaard onder de naam 'post-vaccinaal syndroom'. Vaak gehoord zijn oorontsteking, snotneus, loopneus, (chronische) verkoudheid, eczeem, astma. De oorzaak van dit syndroom ligt in het door de vaccins (over)stimuleren van het nog niet goed ontwikkelde immuunsysteem van het kind.     

   

Lysosomale stapelingsziekten (1) 

Toon de Laat --- Lysosomale stapelingsziekten zijn stofwisselingsziekten waarbij afvalstoffen die niet afgevoerd kunnen worden, zich opstapelen in blaasjes die zich in lichaamscellen bevinden (lysomen). Deze stoffen veroorzaken op den duur problemen in het lichaam, wat tot ernstige, ongeneeslijke ziektes kan leiden. 

          

Wat is de ziekte van Alzheimer? (1)

Daniël Derweduwen --- Dementie is een ingewikkelde, veel voorkomende en ingrijpende aandoening. Geleidelijk aan verliest iemand met die ziekte de regie over zijn of haar leven. Verschillende facturen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Alzheimer of een van de andere vormelan dementie.     

 

 

En verder 

Désirée L. Röver  --- "Covid-19 special (2)"

Aielette Maris, Annde Wit & Arno van Dijk --- "Soul Body Fusion" 

Louise Dekker --- "De Wet van Aantrekking Revisited"

Léon Scheepers --- "Covid-19 en homeopathie" 

Abraham Hans Casteleijn --- "Dolce far Niente"

Juglen Zwaan--- "Astaxanthine"

 

Archief

In de loop van ruim vijfentwintig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 1000 winkels. Een los exemplaar kost € 6,25. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 65,00 voor abonnees binnen Nederland en België, € 120,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 17,50. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 06-29218203.