Spiegelbeeld

Spiegelbeeld Magazine

APRIL-UITGAVE

Spiegelbeeld april ligt in de winkel. Online bestellen kan. We versturen het met een factuur:

1x APRIL voor € 9,95 (= 7,25 + 2,70 verzendkosten). 

Of maart en één of meerdere voorgaande nummers à € 5,50 per stuk plus een bijdrage in de verzendkosten. 

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw adresgegevens en geef aan welke uitgave(n) u wenst te ontvangen.  

 

 


Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op LinkedIn

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 7,25. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 68,75 en een proefabonnement à 3 stuks € 18,50.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera   Zie hier de lijst met winkels waar die in het schap moet liggen.

Deze uitgave bevat onder meer... 

Hartcoherentie 

Romy Quint --- Chronische stress kan leiden tot versnelde veroudering en ziektes. Het HeartMath Instituut heeft een methode ontwikkeld om stress te beteugelen en te transformeren.   

Prikspijt

Terah Afke Vdf Beek --- Veel ouders gaan pas twijfelen aan de veiligheid en de noodzaak van kindervaccinaties nadat hun kinderen al meermaals zijn geprikt. Ze kunnen schuldgevoelens ontwikkelen. Hoe dan daarmee om te gaan?   

Vastpakken om los te laten 

Monique Damen --- Heb je ook weleens het advies gekregen om iets waar je erg mee bezig was los te laten? En, lukte dat, loslaten?  

Ziekmakende diagnoses 

Daniël Derweduwen --- Wanneer iemand de diagnose kanker krijgt, leidt dit vaak tot een zware psychologische shock. Dit kan het zelfgenezend vermogen ernstig verzwakken.   

Pluto in Waterman 

Manuela van der Knaap --- Op 22 januari dit jaar ging Pluto Waterman binnen. Sindsdien is er een ware aardverschuiving gaande. Energetisch voelt het als een ontploffing van vernieuwing in het onderbewuste en dat dit overal en bij iedereen plaatsvindt.    

 

En verder 

Louise Dekker --- "De Grote Ommekeer [over Bruno Gröning]"

Annelies Lammers --- "De ayurvedische uitnodiging van de lente"

Thomas Koekkoek --- "Zie jezelf niet langer als eenzaam" 

Diana van Doorn --- "De lastendrager" 

Fernand Debats --- "Bestaansplicht (3)"

Anouk Gommans & Marcel Jacobs --- "Voorjaarsgroenten" 

 

Archief

In de loop van dertig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 1000 winkels. Een los exemplaar kost € 7,25. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 68,75 voor abonnees binnen Nederland en België, € 120,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 18,50. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 06-29218203.