Spiegelbeeld

Spiegelbeeld Magazine

OKTOBER-UITGAVE

Spiegelbeeld oktober ligt in de winkel. Online bestellen kan. We versturen het met een factuur:

1x OKTOBER voor € 9,95 (= 7,25 + 2,70 verzendkosten). 

Of september en één of meerdere voorgaande nummers à € 5,50 per stuk plus een bijdrage in de verzendkosten. 

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw adresgegevens en geef aan welke uitgave(n) u wenst te ontvangen.  

 

 

 


Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op LinkedIn

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 7,25. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 68,75 en een proefabonnement à 3 stuks € 18,50.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera   Zie hier de lijst met winkels waar die in het schap moet liggen.

Deze uitgave bevat onder meer... 

Leven van licht en liefde

Marja Nieuwveld --- Leven van prana is leven zonder eten, of alleen maar datgene tot je nemen om te kunnen genieten van smaak, textuur en geur. Leven zonder voedsel is mogelijk, maar je moet er werkelijk klaar voor zijn om het te kunnen doen. 

Klein, kwetsbaar en nietig?!

Louise Dekker --- Uit grote bezorgdheid voor de nationale veiligheid doen overheidsorganisaties hun uiterste best om mensen te waarschuwen voor desinformatie. Op bijna vaderlijk geruststellende manier wordt uitgelegd welke gegevens niet zouden kloppen.  

Holografisch genezen

Elisha Hoogduin --- De Arcturians zijn hogere dimensionale wezens van de ster Arcturus. Zij richten zich op het helen van de aarde en van mensen die inzicht willen krijgen in hun zielsmissie. Daartoe hebben ze zogenoemde holografische helingskamers ontwikkeld.   

De natuurlijke smaken van voeding 

Daniël Derweduwen --- De voeding waar je lichaam van nature behoefte aan heeft, is de beste. Tegenwoordig vertrouwen we echter meer op de adviezen van diëtisten en wetenschappelijke onderzoeken dan wat ons eigen lichaam aangeeft. 

Op koers blijven in een periode van onrust, chaos en bedrog

Hans Abraham Casteleijn --- Niets is wat het lijkt. We zien het overal terug. Wat kunnen we doen om zelf op onze eigen koers te blijven? Door te ontdekken wie we ten diepste zijn en door ons licht te ontsteken in de soms duistere wereld. 

 

En verder 

Yasmin Verschure --- "De vluchteling, een ramp of een mogelijkheid"

Henriëtte van Kordenoordt --- "Wat is dat nou eigenlijk, astrologie"

Anouk Gommans & Marcel Jacobs --- "In navolging van Anastasia" 

Ard Pisa --- "Vraagtekens bij onze geschiedenis" 

Theo Claassen --- "Het paard van Troje stapt de agrarische wereld in"

Diana van Doorn --- "De Apocalpys (5)" 

 

Archief

In de loop van dertig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 1000 winkels. Een los exemplaar kost € 7,25. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 68,75 voor abonnees binnen Nederland en België, € 120,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 18,50. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 06-29218203.