Spiegelbeeld

Spiegelbeeld Magazine

MEI-UITGAVE

Spiegelbeeld mei is gedrukt. Online bestellen kan. We versturen het met een factuur:

1x MEI voor € 9,50 (= 6,75 + 2,75 verzendkosten). 

Of mei en één of meerdere voorgaande nummers à € 5,00 per stuk plus een bijdrage in de verzendkosten. 

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw adresgegevens en geef aan welke uitgave(n) u wenst te ontvangen.  


Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op LinkedIn

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 6,75. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 68,75 en een proefabonnement à 3 stuks € 18,50.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera

Deze uitgave bevat onder meer... 

Thorium, de groene kernenergie

Gerard Smals --- Het in 1829 ontdekte radioactieve element thorium had aanvankelijk weinig nut. Nu lijkt het een toverwoord binnen de wereld van de kernenergie. Thorium biedt grote voordelen, maar er zijn ook problemen die eerst opgelost moeten worden alvorens het als grondstof voor kernenergie kan worden ingezet. 

Bevrijding van overledenen uit een astraal doolhof

Frits Evelein & Hyacinta Kraidy --- Al enige jaren zag moeder 's nachts soms gezichten. Vrouwen, mannen, kinderen met ogen en vage contouren. De lieve gezichten veranderden na ongeveer een halve minuut. Hun uitdrukking werd grimmig of zelfs beangstigend. Wie waren die wezens en wat wilden ze?    

Met de katharen op weg naar de vrijheid

Rob Vellekoop --- Zes eeuwen geleden stapten de katharen uit de matrix. Ze geloofden niet meer in hetgeen de paus in Rome propageerde. Alleen, daarmee waren de katharen er nog niet. De matrix was, en is nog steeds, veel hechter dan die lijkt.      

Dieren manieren 

Lia Ouendag --- Dieren komen in ons leven volgens een karmische afspraak. Het is dan ook niet zomaar dat ze in ons leven verschijnen en we een bijzondere relatie met een (huis)dier kunnen opbouwen.     

          

Vertrouwen op ons innerlijk kompas 

Abraham Hans Casteleijn --- De wereld is in chaos. De mondiale opschudding door corona is opgevolgd door de oorlog in Oekraïne. Welke rol speelt karma in deze tijden? Vergeet te midden van dit alles niet dat we godenkinderen zijn.      

 

 

En verder 

Ludzer de Boer  --- "Deelpersoonlijkheden"

Theo Claassen --- "Klimaatverandering en vliegtuigstrepen"

Elisabeth Umans  --- "Wat als alles klopt?" 

Daniël Derweduwen --- "Corona uitgelegd volgens de Germaanse geneeskunde" 

Toon de Laat --- "Kanker en de kosten van de gezondheidszorg" 

Peter Toonen --- "Een nieuwe lente"

 

Archief

In de loop van ruim vijfentwintig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 1000 winkels. Een los exemplaar kost € 6,75. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 68,75 voor abonnees binnen Nederland en België, € 120,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 18,50. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 06-29218203.