Spiegelbeeld

Spiegelbeeld Magazine

OKTOBER-UITGAVE

Spiegelbeeld oktober ligt in de winkel. Online bestellen kan. We versturen het met een factuur:

1x OKTOBER voor € 9,50 (= 6,75 + 2,75 verzendkosten). 

Of oktober en één of meerdere voorgaande nummers à € 5,00 per stuk plus een bijdrage in de verzendkosten. 

Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw adresgegevens en geef aan welke uitgave(n) u wenst te ontvangen.  

 

VERHUIZINGSOPRUIMING

Spiegelbeeld is verhuisd. Zie onze opruimingsactie hier. Prijzen zijn inclusief verzendkosten! 


Bezoek ons op Facebook Bezoek ons op LinkedIn

Spiegelbeeld is een onafhankelijk tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over bewustwording, gezondheid, maatschappij en wetenschap.

Het blad verschijnt 11x per jaar en wordt verspreid over Nederland en België. Een los nummer kost in de winkel € 6,75. De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 68,75 en een proefabonnement à 3 stuks € 18,50.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Bruna   Boekelier   Ako   Primera

Deze uitgave bevat onder meer... 

De voortgang van de Grote Omwenteling

Abraham Hans Casteleijn --- Wie meende dat de wereld na corona wel weer hetzelfde zou worden, komt bedrogen uit. De wereld is blijvend veranderd. We worden collectief uitgenodigd om onze schaduwkanten onder ogen te zien en de confrontatie met onszelf aan te gaan. 

Hoe genezen we van een doodzieke samenleving?

Jan Benning --- We leven in een tijd van crisis. Onze tijd vertoont zekere overeenkomsten met de wereld van vlak voor de Eerste Wereldoorlog. Volgens Rudolf Steiner moest die samenleving van toen wel uitlopen op een oorlog. Steiners ideeën hierover zijn uitgelegd in wat hij de 'wetenschap van de Sociale Driegeleding' noemde.  

Wie betaalt de vaccinatieschade?

Dr. Frank Stadermann --- Het is een lastige vraag: wie betaalt de schade wanneer iemand als gevolg van de coronovaccinatie letsel heeft opgelopen? Wanneer de benadeelde kan bewijzen dat er een verband bestaat tussen het letsel en het vaccin, zijn er mogelijkheden om een partij daarop aan te spreken.        

Eten in de winter om je warm te houden 

Irene Lelieveld --- Gewassen die in de herfst van het land komen zijn anders dan die in de zomer worden geoogst. Ons immuunsysteem vaart er wel bij als we met wat we dagelijks eten rekening houden met de seizoenen. 

De ware betekenis van je ademhaling 

Paul Lenferink --- Adem is een belangrijke sleutel op weg naar de volgende stap in de evolutie. Door de ademhaling kun je in contact komen met je eigen emoties en die delen in jezelf waarvoor je je hebt afgesloten. En dat brengt je uiteindelijk naar je eigen puurheid, jouw levensenergie. 

 

En verder 

Bram Zaalberg  --- "Bloesemremedies en de Nieuwe Aarde"

Lia Ouendag --- "Een behouden thuisvaart"

Daniël Derweduwen --- "De functie van de prostaat" 

Viathou Peletier --- "Powerful People" 

Ad de Vries --- "Alles is verboden en wat toegestaan is, moet!"

Ellen Brummans --- "Gegrilde ananassalade met Hütenkäse" 

 

Archief

In de loop van dertig jaar heeft Spiegelbeeld honderden artikelen gepubliceerd over talloze onderwerpen. De bijdragen zijn deels afkomstig van vaste schrijvers voor Spiegelbeeld, maar voor een belangrijk deel ook van mensen die eenmalig, of enkele keren, de pen in de hand hebben genomen en kopij hebben ingestuurd. Om een indruk te geven van deze diversiteit zijn een aantal artikelen op onze archiefpagina geplaatst. 

Missie

Het doel van Spiegelbeeld is om mensen op een breed terrein te informeren over onderwerpen die iedereen aan gaan. Bewustwording dus. Bewustwording op het vlak van voeding en gezondheid, maar ook op het vlak van spiritualiteit, de samenhang tussen lichaam en geest, natuur en maatschappij, mens en kosmos. "Be the change!", oftewel, laten we met zijn allen het verschil maken en een steentje bijdragen aan een harmonieuze wereld. 

Praktisch

Spiegelbeeld verschijnt iedere maand, behalve in juli-augustus, dan is er één nummer. Het blad is verkrijgbaar in ruim 1000 winkels. Een los exemplaar kost € 6,75. De prijs voor een jaarabonnement (11 nummers) bedraagt € 68,75 voor abonnees binnen Nederland en België, € 120,00 voor abonnees binnen en buiten Europa. Proefabonnementen binnen Nederland en België zijn ook mogelijk: 3 nummers voor € 18,50. Bij een abonnement ligt de nieuwe Spiegelbeeld voor het eind van de maand bij u in de bus.
Aanmelden kan via deze link of bel 06-29218203.